
| A: | Ambachtelijk en authenticiteit |
| B: | Bakfeest, beleving |
| C: | Creativiteit, culinair |
| D: | Duurzaamheid, dagvers |
| E: | Eigenzinnig, ecologische bouwmaterialen, echtheid, expertise, erfgoed |
| F: | Flexibiliteit |
| G: | Gedreven, gloed, geduld, gezellig, genieten |
| H: | Houtgestookt, heerlijke geur, historische leest |
| I: | Ingrediënten |
| J: | Jongensdroom, jeugdsentiment |
| K: | Kleinschalig |
| L: | Lekker, liefde voor oude technieken, lang vergeten |
| M: | Maatwerk, métier, monumentenzorg |
| N: | Natuurlijke materialen |
| O: | Oven, oorspronkelijk |
| P: | Passie, puur |
| Q: | Quatre-mains |
| R: | Regels van de kunst, roots, restwarmte |
| S: | Smaakvol, sfeer, spontaan |
| T: | Traditie |
| U: | Uitdaging, uitwisselen |
| V: | Vakmanschap, voeling, vertrouwen, verbeelding, voldoening |
| W: | Warmte |
| X: | Xtc (zonder pil) |
| Y: | Yin, yang |
| Z: | Zintuigen, zalig |
