Info-avond in Bakhuis La Source op 21 maart 2017

Op dinsdag 21 maart 2017 om 20.00 u geven wij een info-avond over bakovens: een uniek informatie-moment over de bouw en restauratie van authentieke lemen bakovens en bijhorende bakhuisjes

Deze info-avond gaat door in Bakhuis La Source, Lenniksebaan 1050, 1602 Vlezenbeek en wordt georganiseerd door Bakhuis La Source in samenwerking met Regionaal Landschap Pajottenland en Zennevallei.

Droom je ervan om thuis een houtoven te hebben om je eigen brood en pizza te bakken? Kom dan zeker luisteren en geniet van een boeiende avond met degustatie van typische houtovenbereidingen.

Het programma is als volgt:

  • Verwelkoming met aperitief vanaf 19.30h in Bakhuis La Source
  • Voordracht over nieuwbouw en restauratie van lemen houtgestookte bakovens en bijhorende bakhuisjes met uitvoerig beeldmateriaal
  • Gelegenheid tot vraagstelling en bezoek aan de houtoven in werking van Bakhuis La Source
  • Degustatie van diverse houtovenbereidingen met streekbieren Vooraf inschrijven is noodzakelijk, het aantal plaatsen is beperkt tot 20. Inschrijven doe je per mail naar info@bakhuislasource.be of via telefoon op 0495/ 510914.

Voor slechts 15 euro per persoon (ter plaatse te betalen) krijg je een welkomaperitief, een boeiende uiteenzetting door twee  gepassioneerde ovenbouwers, en een uitgebreide degustatie achteraf met streekbieren en frisdrank.

Graag tot binnenkort in Bakhuis La Source!